Max van der Velden (MSc, PT)

Ik ben afgestudeerd als kinesist, gespecialiseerd in sportrevalidatie, en heb mijn professionele reis voortgezet in een groepspraktijk waar ik momenteel nog steeds werk. Met een bijzondere focus op schouderklachten, werk ik eraan om patiënten te begeleiden naar herstel en bewegingsvrijheid.

Mijn betrokkenheid bij Physiotutors als research manager heeft me de mogelijkheid geboden om mijn passie voor onderzoek te benutten. Momenteel ben ik bezig met het ontwikkelen van een masterclass die zich richt op statistiek en onderzoeksmethodologie binnen de kinesitherapie. Dit stelt me in staat om mijn expertise te delen en anderen te helpen groeien in hun vakgebied.

Vanaf mijn studententijd koesterde ik al een diepe interesse in wetenschappelijk onderzoek, wat heeft geleid tot de oprichting van mijn eigen platform “kinerichtlijnen.be”. Dit initiatief stelt me in staat om wetenschappelijke richtlijnen binnen het musculoskeletale domein begrijpelijk te vertalen, om zo mijn medekinesisten te ondersteunen in hun praktijk.

Upcoming Events

No Events Found