Ontdek het nieuwe Next Academy, helemaal klaar voor het najaar.

Het najaar van 2020 brengt een frisse impuls voor Next Acadamy. Ons opleidingsplatform komt vanaf september op de proppen met een vernieuwd en uitermate sterk aanbod voor het najaar. Speciaal daarvoor creëerden we een nieuw logo en verbeterden we onze website zodat opleidingen vinden en volgen nóg gemakkelijker wordt.

Wij geloven enorm in het delen van kennis. Het continu bijhouden en uitbreiden van expertise en vaardigheden is voor ons immers noodzakelijk. Met een brede waaier aan evidence based bijscholingen op het gebied van algemene, manuele of sportkinesitherapie willen we iedereen die in België bezig is met kinesitherapie, fysiotherapie of professioneel sporten de mogelijkheid bieden om zichzelf te blijven verbeteren.

Focus op kwaliteit en samen leren

We willen ons met onze opleidingen onderscheiden door zonder compromis in te zetten op kwaliteit. Elke opleiding moet van een hoogstaand niveau zijn. Deze kwaliteit kunnen we leveren door steevast te kiezen voor sprekers die deskundigen zijn in hun vakgebied. Evidence based medicine is voor ons van het grootste belang en we zijn zeer kritisch in onze keuze. Zo blijven onze opleidingen iedere keer weer stimulerend en uitdagend.

Daarnaast vinden we een aangename en collegiale sfeer enorm belangrijk. Interactie tussen spreker en deelnemers en tussen de deelnemers onderling kan het leerproces alleen maar bevorderen. Ook voor netwerken met collega’s is er tijd en ruimte. Een informele babbel met gedreven vakgenoten reikt vaak nieuwe ideeën aan.

Eenvoudig inschrijven via onze vernieuwde website

Via onze website kan je op eenvoudige wijze de opleiding zoeken die je nodig hebt. We maakten een aantal categorieën aan waarop je kunt filteren tijdens je zoekopdracht. Je kunt meteen inschrijven via het digitale formulier op onze website.

Wie 5 opleidingen of meer boekt, geniet meteen van een mooi voordeel. Elke opleiding wordt zo tot 10 euro goedkoper. Mooi meegenomen toch? Je kunt voor onze opleidingen ook gebruik maken van de KMO-portefeuille. Met deze subsidie krijg je tot 30% van het bedrag van je opleiding betaald. Ook via Pro-Q-Kine kan je je registreren om met het volgen van opleidingen punten te verdienen en zo uiteindelijk een premie te bekomen.

Neem snel een kijkje op de rest van onze website en ontdek ons breed gamma aan opleidingen. We kijken er naar uit om je dit najaar te verwelkomen op één of meerdere van onze opleidingen.